



TIMETABLE

	SATURDAY 2 APRIL 2022	GATES O	PEN 08.00
09:00 - 09.30	TrackRoadRace New Millennium/ Motorsports School Turbo Tin Tops with Mr Tyre Puma Cup	Qualifying	30 mins
09.45 – 10.15	Gold Arts Magnificent Sevens	Qualifying	30 mins
10.25 – 10.40	GB4 Championship partnered by the BRDC	Qualifying	15 mins
10.55 –11.25	Speedpanel A2 Modern Classics	Qualifying	30 mins
11.35 – 12.05	Co-ordSport Tin Tops	Qualifying	30 mins
12.05 – 13.00	Lunch		55 mins
13.00 – 13.40	Gold Arts Magnificent Sevens	Race 1	40 min
13.55 – 14.35	TrackRoadRace New Millennium	Race 2	40 min
14.50 – 15.08	GB4 Championship partnered by the BRDC	Race 3	18 min
15.23 – 16.03	Motorsports School Turbo Tin Tops with Mr Tyre Puma Cup	Race 4	40 min
16.18 – 16.38	Gold Arts Magnificent Sevens	Race 5	20 min
16.53 – 17.33	Speedpanel A2 Modern Classics	Race 6	40 min
17.48 – 18.28	Co-ordSport Tin Tops	Race 7	40 min
	SUNDAY 3 APRIL 2022	GATES O	PEN 08.00
09:00 - 09.30	Advantage Motorsport Future Classics	Qualifying	30 mins
09.40 - 10.10	Mintex Classic K	Qualifying	30 mins
10.20 – 10.38	GB4 Championship partnered by the BRDC	Race 8	18 min
10.48 - 11.08	Morgan Challenge	Qualifying	30 mins
11 10 11 10		. , ,	
11.18 - 11.48	Adams & Page Swinging Sixties Group 1	Qualifying	30 mins
		, 3	
11.18 – 11.48 11.58 – 12.28 12.28 – 13.18	Adams & Page Swinging Sixties Group 1	Qualifying	30 mins
11.58 – 12.28	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2	Qualifying	30 mins
11.58 – 12.28 12.28 – 13.18	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2 Lunch	Qualifying Qualifying	30 mins 50 mins 40 min
11.58 – 12.28 12.28 – 13.18 13.18 – 13.58	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2 Lunch Advantage Motorsport Future Classics	Qualifying Qualifying Race 9	30 mins 50 mins 40 min 40 min
11.58 – 12.28 12.28 – 13.18 13.18 – 13.58 14.13 – 14.53	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2 Lunch Advantage Motorsport Future Classics Mintex Classic K	Qualifying Qualifying Race 9 Race 10	30 mins 50 mins 40 min 40 min 18 min
11.58 – 12.28 12.28 – 13.18 13.18 – 13.58 14.13 – 14.53 15.08 – 15.26 15.41 – 16.01	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2 Lunch Advantage Motorsport Future Classics Mintex Classic K GB4 Championship partnered by the BRDC	Qualifying Qualifying Race 9 Race 10 Race 11	30 mins 50 mins 40 min 40 min 18 min 20 min
11.58 – 12.28 12.28 – 13.18 13.18 – 13.58 14.13 – 14.53 15.08 – 15.26	Adams & Page Swinging Sixties Group 1 Adams & Page Swinging Sixties Group 2 Lunch Advantage Motorsport Future Classics Mintex Classic K GB4 Championship partnered by the BRDC Mintex Classic K	Qualifying Qualifying Race 9 Race 10 Race 11 Race 12	30 mins 30 mins 50 mins 40 min 18 min 20 min 40 min

^{*} All times are provisional and subject to change

18.06 – 18.26

Morgan Challenge

Race 15

20 mins